Lókiképzés

Természetes Lókiképzés – szeretettel és szakértelemmel

Vállajuk fiatal lovak belovaglását és problémás lovak átképzését

Veszprém megyében lehetőség van a ló helyszínen, való felmérésére, lovak képzését azonban minimum 3-4 hónap itt tartózkodással vállaljuk. A képzési metódust az adott ló mentális és fizikai állapotához, képzettségéhez és problémáihoz igazítva állítjuk fel.

A természetes lókiképzés módszere a ló és lovas közti helyes kommunikáción, a lovak feltétel nélküli szeretetén és tiszteletén alapszik, hogy a ló és lovasa között, a kölcsönös bizalom képezze a közös munka alapját. A ló és lovasa is megtanul odafigyelni egymásra, közös nyelven helyesen kommunikálni. A lovas megtanulja felismerni és helyesen értelmezni a ló jelzéseit, és a testbeszéden keresztül megtanul kommunikálni a lóval, segítünk a ló és lovasának összehangolódásában, hogy a közösen töltött idő mindkettejük számára öröm legyen.

A lovakkal a bizalom kiépítésében Monthy Roberts és Pat Parelli technikáit alkalmazzuk, valamint időről-időre folyamatos résztvevői vagyunk Kappel Edit és Gőblyös István mesteredzők , lókiképzők képzéseinek.

Részletekről történő további tájékoztatás, személyes konzultáció alkalmával történik.

© 2021 Káli Lovarda. 8254 Kővágóörs, Kossuth Lajos u. 61. Minden jog fenntartva.