Lovastáboraink

Felejthetetlen élmények, sok lovaglás, móka és nevetés.

Az iskolai szünetekben és nyáron különféle táborokkal várjuk a lovakat szerető gyermekeket, kezdő és haladó lovasokat.

Minden táborunkat korlátozott lészámmal indítjuk, mert nagyon fontosnak tartjuk, hogy megmaradjon a családias légkör és az egyéni lovas tudáshoz igazodó személyes edzések.

 

A 2021. évi nyári lovastáborok árai:

 

Napközis jellegű:     40.000,-Ft     – naponta 08:00 – 16:00-ig
Bentlakásos:       55.000,-Ft     – 5 nap teljes ellátással

 

 

Nagy szeretettel várjuk a lovakat szerető kis és nagy lovasokat!

Táboraink részletesebb ismertetőjét a lap alján olvashatják.

Nyári lovastáborok 2021

Idén is sok szeretettel várjuk nyári táborainkba a lovakat szerető kezdő és haladó lovasokat!
– 2021. június 28. – július 2. VÉGE
– 2021. július 12. – július 16.  VÉGE
– 2021. július 26. – július 30. VÉGE
– 2021. augusztus 9. VÉGE
– augusztus 13. VÉGE

TÁBORAINK RÉSZLETES ISMERTETŐJE

A táboraink napközis jellegűek, illetve bentlakásosak, fűthető, hőszigetelt jurta, külön konyha, öltöző és fürdőszoba várja a táborozókat. A lovagláson kívül nyuszi- és gida simogató, játszótér, trambulin, számháború és sok játék várja a gyermekeket, az itt alvósok programjának pedig része a strandolás és az esti tábortűz is, amennyiben azt az aktuális időjárás lehetővé teszi.

A gyereknek megtanítjuk, hogyan kell felvenni a kapcsolatot a lóval, hogy az szeretettel és örömmel dolgozzon velünk. Megismertetjük és megmutatjuk a lótartás és gondozás alapjait és a lovarda és az istálló szabályait, hogy a későbbiekben biztonságosan tuják eltölteni a lovakkal szabadidejüket.

Az egyénre szabott edzések alkalmával -igazodva minden gyermek egyéni felkészültséghez és valós lovas tudásához- a gyerekek megtanulnak biztonságosan lovagolni mindhárom jármódban (lépés, ügetés és vágta). A lovas edzéseken kívül a táborozók folyamatos ló-, lovarda- és lovagláselméleti oktatásban részesülnek, hisz a lóval töltött idő nem merül ki a lovaglásban, mi pedig szeretünk megmutatni és megtanítani a kis lovasoknak minden, a lovaglást előkészítő és befejező munkálatot.

A haladó lovasoknak igény szerint megtanítjuk  az alapozó földi munka gyakorlatait, melyek a lóhoz értés és a lókiképzés stabil alapjait képezik, valamint változatos osztály lovaglást, lovarda alakzatok gyakorlását és cavaletti lépésgyakorlatokat építünk be a mindennapos edzésekbe.

Az együtt töltött napok nagyon intenzívek fizikailag és szellemileg is, azonban mindig marad idő a napközbeni pihenésre és lazításra is. Az öt nap alatt a sok közösen megélt sikerélmény és öröm hatására sok barátság szövődik.

A táboraink programterve időjárás és résztvevők függvényében változhat.

A 2021. évi lovastáborok árai:
Napközis jellegű: 40.000,-Ft     – naponta 08:00-16:00-ig
Bentlakásos: 55.000,-Ft          – 5 nap teljes ellátással

Nagy szeretettel várjuk a kis és nagy lovasokat!

© 2021 Káli Lovarda. 8254 Kővágóörs, Kossuth Lajos u. 61. Minden jog fenntartva.